Sobna vrata
Sobna vrata, izrađena od masiva, urađena su od birane sirovine drveta jele i smreke, prirodnog materijala, koji ima odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.
Pogledajte ponudu
Ulazna vrata
Ljepota dizajna i sigurnost koju vam ulivaju ulazna vrata je razlog zbog kojeg smo se potrudili da odgovorimo na sve zahtjeve kupaca, te im omogućimo da ulaz u svoj dom urede na način koji su zamislili.
Pogledajte ponudu
Posvećenost kvalitetu
Stolarija koju proizvodimo izrađuje se od odabranog drveta smreke, bora i jele koji daju istovremeno moderan i rustičan izgled našim proizvodima.
Saznajte više o nama
Previous
Next

Pet razloga zašto da kupite stolariju kod nas

NOVO PRODAJNO MJESTO

Obavještavamo sve kupce da otvaramo novo prodajno mjesto u Zalužanima.
Nova poslovnica

Sobna vrata

O nama

Naša priča pod imenom AM Međugorje počinje davne 1980. godine, dok je naše preduzeće zvanično registrovano kao preduzeće specijalizovano za proizvodnju stolarije 1995. godine. Prve proizvodne kapacitete smjestili smo u Veliko Blaško, na samo 20 km od Banjaluke, a toj lokaciji ostali smo vjerni i danas.

Već 40 godina preduzeće AM Međugorje posvećeno je svojoj misiji, a to je kontinuirano snadbijevanje stanovništva i pravnih lica najkvalitetnijom stolarijom koja ispunjava sve kriterijume i tržišne zahtjeve. Uz vrhunske prozore i vrata, postajemo dio svakog doma, te uspješno zadovoljavamo i najistančanije preferencije naših klijenata.

Naše reference

Priznanja