T1000 // APL 4C

Sobna vrata od medijapana sa aplikacijom (duborezom), farbana u PU i RAL bojama, spadaju u jedna od najpopularnijih sobnih vrata. Kako zbog modernog dizajna u našoj ponudi, tako i zbog trenda u opremanju enterijera koji nameće ideju da se prostori oplemene sobnim vratima, uz koja se sve ostalo uklapa u prostoru.

Vrata su dizajnirana tako da pored svoje funkcije budu ukras svakom enterijeru. Sudeći po tome, sobna vrata sa aplikacijom spadaju u grupu najtraženijih, koja na prvi pogled ostavljaju ekstravagantan i snažan utisak.

Sobna vrata od medijapana, sa aplikacijom, rade se i kao dvokrilna, te kao klizna, uz dodatak sa nadsvjetlom, ali i u kombinaciji sa staklom.

Dimenzije su 70/80/90 x 205 cm, ili prema zahtjevu, širina štoka 10 – 35 cm. Štokovi širine do 15 cm su jednodijelni, izrađeni od punog drveta, a od 16 cm se izrađuju kao dvodijelni u kombinaciji drvo – medijapan.

Pervajzi su standardne širine 6 cm, ali po zahtjevu kupca mogu biti i širi. Cijelokupan okov je visokog kvaliteta, proizvođača AGB.

RAL karta:

Kategorije: ,

APLIKACIJE

ISJECANJE ZA STAKLO - MODELI