T1500 // Slavonski hrast

Sobna vrata MDF presvučena furnirom, predstavljaju jednu od ekskluzivnijih modela sobnih vrata. To su elegantna sobna vrata izrađena od prirodnog, hrastovog furnira prve klase, koja kao svoj završni sloj imaju furnirani medijapan sa orijentacijom godova.

U ponudi su dostupni razni tonovi (wenge, bijeljeni hrast, mahagoni) sa različitim slaganjem furnira, vertikalnim i horizontalnim, sa dekorativnom aluminijumskom lajsnom i aplikacijom (duborezom). Furniri su materijali koji uvijek imaju visoko mjesto u opremanju enterijera i kupcima se pruža potpun osjećaj prirodne teksture i topline, koji posjeduje tako prerađeno drvo.

Sobna vrata MDF presvučena furnirom, rade se i kao dvokrilna, te klizna, uz dodatak sa nadsvjetlom kao i u kombinaciji sa staklom.

Dimenzije 70/80/90 x 205 cm, ili prema zahtjevu, širina štoka 10-35 cm. Štokovi širine do 15 cm su jednodijelni, izrađeni od punog drveta, a od 16 cm se izrađuju kao dvodijelni, u kombinaciji drvo-medijapan.

Pervajzi su standardne širine 6 cm, ali po zahtjevu kupca mogu biti i širi. Cijelokupan okov je visokog kvaliteta, proizvođača AGB.

MODELI

ISJECANJE ZA STAKLO - MODELI